MY_LOGO

MORH web > Home : Home : morh : HVU : Novosti :

Sitemap

Kadeti vojnog pomorstva donirali televizor Centru za rehabilitaciju u Vrlici

Foto: Centar za rehabilitaciju
Foto: Centar za rehabilitaciju "Fra Ante Sekelez"

Djelatnici i kadeti studija Vojno pomorstvo Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) iz Splita, posjetili su 20. prosinca 2018. Centar za rehabilitaciju "Fra Ante Sekelez" u Vrlici i donirali televizor i prehrambene proizvode.

Djelatnici i kadeti tijekom godine su skupljali stari papir te su od dobivenih sredstava kupili televizor i donirali ga štićenicima Centra za njihov zajednički dnevni boravak. Također, kadeti su se odrekli svoje tjedne marende i međuobroka te je i ta donacija prehrambenih proizvoda i sokova donirana kao dodatni znak pažnje štićenicima Centra.

Centar pruža osobama s intelektualnim teškoćama usluge dugotrajne i intenzivne skrbi, odnosno usluge stanovanja, prehrane, njege i brige o zdravlju, osposobljavanje za samozbrinjavanje, socijalnog rada, radne aktivnosti te medicinske i psihosocijalne rehabilitacije.

Ovo je prva humanitarna aktivnost na kojoj su sudjelovali kadeti Vojnog pomorstva, ali samo je jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koje kadeti Kadetske bojne "Predrag Matanović" HVU-a provode već duži niz godina.

VideoOtvori Video kategoriju

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

All rights reserved. The content from the pages may be used without explicit consent, crediting the source.
Web Editorial Board This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .