MY_LOGO

Posjet potpredsjednice Vlade RH gđe. Đurđe Adlešič i ministra obrane g. Branka Vukelića Zrakoplovno tehničkom zavodu

Dana 03. ožujka 2008. godine, potpredsjednica Vlade RH za unutarnju politiku gđa. Đurđa Adlešić i ministar obrane g. Branko Vukelić posjetit će Zrakoplovno tehnički zavod, gdje će sudjelovati na sastanku na kojem će biti upriličena i prezentacija o radu i trenutnoj poziciji ZTZ-a.

Sastanku, koji počinje u 10.05 sati, pored potpredsjednice Vlade RH i ministra obrane nazočit će i načelnik GS OS RH general zbora Josip Lucić, te čelni ljudi ZTZ-a predvođeni zapovjednikom brigadnim generalom Vinkom Štefanekom, kao i brigadir Nikola Škunca, zamjenik Zapovjedništva za logistiku, te predstavnici samostalnog sindikata zaposlenih u zrakoplovstvu.

Nakon sastanka predviđen je obilazak ZTZ-a (10.40) te izjava za medije s početkom u 11.10 sati.

Zainteresirane predstavnike medija molimo da medijski poprate navedeni događaj te dođu na glavni ulaz ZTZ-a, u Velikoj Gorici, u 10, 30 sati, kako bi bili u prigodi sudjelovati u obilasku ZTZ-a, te nazočiti izjavi za medije.

Osoba za kontakt je načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje g. Goran Grošinić, mob: 098 312 839.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .