MY_LOGO

ASDA - Međunarodni sajam vojne industrije u Splitu

ASDA 2013 - Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se po drugi puta održati u Splitu, u Spaladium areni od 24. do 26. travnja 2013. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Organizator izložbe je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.

"Na Izložbi se očekuje sudjelovanje 106 izlagača (51 domaćih i 55 stranih izlagača) iz 19 zemalja, te dolazak 28 stranih delegacija, visokih dužnosnika zaduženih za obrambeni sektor ili za opremanje vlastitih oružanih snaga i sl.

Održavanjem druge po redu izložbe u Splitu, ona postaje tradicionalna manifestacija koja se uvrstila u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .