MY_LOGO

MORH web > Naslovnica :

Mapa weba

ASDA 2015

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se po treći put održati u Splitu, u Spaladium areni od 22. do 24. travnja 2015. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

Organizator izložbe je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.

Održavanjem treće po redu izložbe ASDA u Splitu, ona postaje tradicionalna manifestacija koja se uvrstila u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.

Na ovogodišnjoj izložbi, očekuje se kao i prethodnih godina, sudjelovanje više od100 domaćih i inozemnih izlagača te dolazak velikog broja stranih delegacija, visokih dužnosnika zaduženih za obrambeni sektor ili opremanje vlastitih oružanih snaga i sl.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .