MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište "dr. Franjo Tuđman" : morh : Aktualne teme : ASDA 2019 - Sajam vojne industrije

Mapa weba

Foto: MORH / J. Kopi

Na zatvaranju ovogodišnjeg, petog po redu, izdanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), direktor TNT Production-a Justin Webb uručio je donaciju predstavnicima Zaklade vojne solidarnosti u petak, 12. travnja 2019. u Spaladium areni u Splitu.

više

Foto: MORH / M. Čobanović

Povodom održavanje izložbe ASDA u Splitu, u neposrednoj blizini Spaladium Arene na ulazu u vojarnu „Admiral flote Sveto Letica - Barba“ u srijedu, 10. travnja postavljena je izložba naoružanja i vojne opreme koju koristi Hrvatska vojska. 

Foto više

Foto: MORH / J. Kopi

U Spaladium Areni u Splitu, u četvrtak 11. travnja 2019., prvi je put u sklopu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference-ASDA 2019), u organizaciji MORH-a i lista Slobodna Dalmacija, održana međunarodna panel rasprava predvodnika obrambene industrije pod nazivom "Hrvatska obrambena industrija i nove tehnologije".

FotoVideo više

Foto: MORH / M. Čobanović

U vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba" u Splitu je u srijedu, 10. travnja 2019. godine održana demonstracija združenih vojnih sposobnosti ASDA 2019.

FotoVideo više

Foto: MORH / J. Kopi

U dvorani Spaladium Arena u Splitu u srijedu, 10. travnja 2019., svečano je otvorena peta Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA 2019.

FotoVideo više

Predstavnici medija koji žele pratiti događanja tijekom održavanja "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije" ASDA 2019 od 10. do 12. travnja 2019. u Spaladium Areni u Splitu, svoj dolazak trebaju najaviti na e-mail Ministarstva obrane  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka, 8. travnja 2019. do 15 sati.

više

Foto: MORH / N. Luketić

Povodom održavanja jubilarne pete po redu "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije - ASDA 2019", u Splitu je u utorak, 2. travnja 2019. godine održana konferencija za medije, na kojoj su najavljene ovogodišnje aktivnosti i program.

više

Izložba naoružanja i vojne opreme HV

Na izložbi ASDA 2019 po prvi put će biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike te opreme postrojbi Oružanih snaga RH, koji će biti otvoren za građane tijekom sva tri dana trajanja izložbe u vojarni Admiral Sveto Letica Barba u Splitu:

  • 10. travnja (od 12:00 -17:00 sati),
  • 11. travnja (od 10:00-17:00 sati) i
  • 12. travnja (od 10:00-15:00 sati).

više

Glavne teme izložbe obuhvaćaju naoružanje i vojnu opremu iz sve tri grane oružanih snaga kao i opremu vezanu za zaštitu i sigurnost*:

više

Stranica 1 od 2

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .