MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Europska obrambena agencija

Mapa weba

Poziv Europske komisije: "Buduće ometajuće tehnologije za potrebe obrane"
Petak, 14 Lipanj 2019, Europska obrambena agencija

Europska komisija poziva sve zainteresirane osobe da sudjeluju na aktivnosti pod nazivom "Buduće ometajuće tehnologije za potrebe obrane", koja će se održati 24 lipnja 2019. godine u Bruxellesu, Kraljevina Belgija. 

više

Pozivi za dostavu projektnih prijedloga u okviru Europskog programa industrijskog razvoja u području obrane
Ponedjeljak, 29 Travanj 2019, Europska obrambena agencija

Europska komisija objavila je 19. travnja 2019. poziv za dostavu projektnih prijedloga u okviru Europskog programa industrijskog razvoja u području obrane (European Defence Industrial Development Programme – EDIDP). Riječ je o Programu ukupne vrijednosti 500 milijuna eura, namijenjenog pružanju potpore konkurentnosti i inovacijskoj sposobnosti obrambene industrije EU u razdoblju 2019.-2020.

više

Europska komisija objavila poziv za ponudama u okviru PADR-a
Ponedjeljak, 25 Ožujak 2019, Europska obrambena agencija

Europska komisija objavila poziv za ponudama u okviru PADR-a.

više

EDA objavila drugi poziv za nagradu obrambenih inovacija
Srijeda, 26 Rujan 2018, Europska obrambena agencija

Europska obrambena agencija (EDA) objavila je u utorak, 25. rujna 2018. godine 2. poziv na natječaj za nagradu tvrtkama i istraživačkim subjektima koji predlože nove i inovativne tehnologije, proizvode, procese ili usluge primjenjive u obrambenom polju (EDA Defence Innovation Prize).

više

Europska komisija objavila poziv za ponudama u okviru PADR-a
Petak, 16 Ožujak 2018, Europska obrambena agencija

Europska komisija usvojila je 9. ožujka 2018. godine odluku o financiranju Preparatory action on Defence Research (PADR-a) slijedom čega je objavljen prvi Poziv za ponudama (Calls for Proposal) za projekte prema temama koje su definirane strateškim ciljevima Europske unije u cilju postizanja autonomije obrambenih sposobnosti.

više

Vodič EDA-e o mogućnostima financiranja europskog obrambenog sektora
Srijeda, 7 Ožujak 2018, Europska obrambena agencija

Europska obrambena agencija (EDA) objavila je objedinjeni interaktivni Vodič na engleskom jeziku o mogućnostima financiranja europskog obrambenog sektora pod nazivom "European Funding Gateway for the Defence Sector".

više

Europska obrambena agencija nagrađuje obrambene inovacije
Srijeda, 28 Veljača 2018, Europska obrambena agencija

Europska obrambena agencija (EDA) raspisala je natječaj za nagradu tvrtkama i istraživačkim subjektima koji predlože pionirske i inovativne tehnologije, proizvode, procese ili usluge primjenjive u obrambenom polju (EDA Defence Innovation Prize). Nagrade su posebno usmjerene na netradicionalne obrambene industrije i istraživačke subjekte s obzirom na njihovu rastuću ulogu u stvaranju i kreiranju ometajućih sposobnosti koje će europske oružane snage trebati u bliskoj budućnosti.

više

Natječaj EDA-e za tehničku pomoć u izradi projekata u području razvoja i unapređenja ključnih vještina i sposobnosti u obrambenom sektoru
Petak, 30 Lipanj 2017, Europska obrambena agencija

 
NATJEČAJ EUROPSKE OBRAMBENE AGENCIJE
ZA TEHNIČKU POMOĆ U IZRADI PROJEKATA U PODRUČJU RAZVOJA I UNAPREĐENJA KLJUČNIH VJEŠTINA I SPOSOBNOSTI U OBRAMBENOM SEKTORU
(ESF4KSC RfP)

više

Europska obrambena agencija
Petak, 21 Travanj 2017, Europska obrambena agencija

Europska obrambena agencija (European Defence Agency - EDA)je osnovana 2004. godine s ciljem pružanja potpore Vijeću Europske unije i državama članicama u njihovom nastojanju da unaprijede obrambene sposobnosti EU definirane smjernicama ZAJEDNIČKE SIGURNOSNE I OBRAMBENE POLITIKE EUROPSKE UNIJE - The Common Security and Defence Policy (CSDP).

više

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .