MY_LOGO

Europska komisija objavila poziv za ponudama u okviru PADR-a

Europska komisija usvojila je 9. ožujka 2018. godine odluku o financiranju Preparatory action on Defence Research (PADR-a) slijedom čega je objavljen prvi Poziv za ponudama (Calls for Proposal) za projekte prema temama koje su definirane strateškim ciljevima Europske unije u cilju postizanja autonomije obrambenih sposobnosti.

Poziv za ponudama objavljen je u kategorijama:

1. Strategic Technology Foresight

2. Electronic Design Technologies for Defence Applications

3. Effects

Informacije o pozivu su dostupne na sljedećim poveznicama: https://goo.gl/sqHec5 te https://goo.gl/4oVcOH

INFO DAN s mogućnošću održavanja B2B sastanaka za gospodarstvenike, znanstveno-istraživačke institucije i druge zainteresirane subjekte održat će se u četvrtak, 12. travnja 2018. godine od 09.30 do 17.30 sati u Europskoj obrambenoj agenciji u Bruxellesu, Kraljevina Belgija.

Nacrt Programa Info dana dostupan je na poveznici: https://goo.gl/oDGhB9 , a registracija sudionika za sudjelovanje na Info danu počet će u srijedu, 21. ožujka 2018. godine na internetskoj stranici: https://goo.gl/4dvnpW. Rok za registraciju za sudjelovanje na Info danu je do četvrtka, 5. travnja 2018. godine.

PADR je prvi korak i sastavni dio European Defence Fund-a (Europski obrambeni fond) za istraživanje koji će, prema Višegodišnjem financijskom okviru, u narednom razdoblju stasati u respektabilan fond EU namijenjen obrambenom sektoru.

Opće smjernice
Opće informacije o PADR-u

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .