MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište menu : Hrvatsko vojno učilište

Mapa weba

Foto: HVU/ M.Sever
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018, Novosti

Ratna škola "Ban Josip Jelačić" obilježila je 18. ožujka 2018. u Zaprešiću blagdan svetog Josipa, zaštitnika Ratne škole.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018, Novosti

Dr. David V. Gioe s US Military Academy West Point iz Sjedinjenih Američkih Država i prof. Michael S. Goodman s King's College London iz Ujedinjenog Kraljevstva održali su 16. ožujka 2018. predavanje polaznicima Ratne škole "Ban Josip Jelačić" na temu Zaštita kritične infrastrukture. Polaznicima su predočili primjere i mogućnosti nacionalnog i međunarodnog uvezivanja pri zaštiti kritične infrastrukture.

Foto više

Foto: Dočasnička škola
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018, Novosti

U Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" (DŠ) u Požegi održana je 16. ožujka 2018. svečanost završetka 2. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa vojnih specijalista. Svečanosti su nazočili zapovjednik DŠ-a pukovnik Zdenko Šakota, zamjenik zapovjednika DŠ-a bojnik Goran Ozanjak, prvi dočasnik časnički namjesnik Miroslav Raštegorac, načelnik Odjela izobrazbe časnički namjesnik Damir Bakunić, voditelji Odsjeka u Dočasničkoj školi te nastavnici i instruktori koju su proveli izobrazbu.

Foto više

Nedjelja, 18 Ožujak 2018, Dekanat

Brigadir mr. sc. Slobodan Čurčija magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, obranivši znanstveni magistarski rad iz područja managementa, s naglaskom na upravljanju ljudskim potencijalima.

više

Nedjelja, 18 Ožujak 2018, O nama

General-bojnik Mate Pađen rođen je 24. rujna 1962. u Ogulinu. U obranu suvereniteta RH uključio se u rujnu 1991. godine kao dragovoljac Domovinskog rata, a zatim kao pripadnik 143. brigade HV-a.

više

Foto: HVU/ D. Volarić
Subota, 17 Ožujak 2018, Novosti

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sudjelovao je u subotu, 17. ožujka 2018. godine u Splitu na 1. sjednici Vijeća studijskog programa Vojno pomorstvo i konferenciji za medije, koja je održana u sklopu Dana otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ i predstavljanja novog integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo.

Foto više

Foto: MORH/ M. Čobanović
Četvrtak, 15 Ožujak 2018, Novosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" danas je, 15. ožujka 2018., održano predavanje pod nazivom "Materijali u vojnoj industriji" u organizaciji Kadetskog zbora HVU-a i Udruge studenata inženjerstva materijala (SOME) s Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018, Novosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" 9. ožujka 2018. godine održana je svečana promocija završetka izobrazbe 6. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe – zdravstvene službe i 2. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe vojnih specijalista.

Foto više

Sveučilišni preddiplomski studij vojnog vođenja i upravljanja
Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018, Upisi

Studij vojnog vođenja i upravljanja (VviU) preddiplomski je sveučilišni studij namijenjen obrazovanju budućih časnika Oružanih snaga RH, razvijen u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu.

više

Sveučilišni preddiplomski studij vojnog inženjerstva
Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018, Upisi

Studij vojno inženjerstvo (VI) preddiplomski je sveučilišni studij namijenjen za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH, a razvijen je u suradnji Oružanih snaga RH i Sveučilišta u Zagrebu.

više

Stranica 1 od 39

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .