MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište menu : Hrvatsko vojno učilište

Mapa weba

Foto: HVU/ D. Volarić
Ponedjeljak, 7 Kolovoz 2017, Novosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" je 7. kolovoza 2017. održana svečanost na kojoj su promaknuti, nagrađeni i pohvaljeni djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta, a u prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice VRO „Oluja“.

Promaknuća, nagrade i pohvale je djelatnicima uručio zapovjednik HVU „Dr. Franjo Tuđman“, general-pukovnik Slavko Barić, koji se nazočnima i obratio na kraju ceremonije, naglasivši značenje izobrazbe i obuke u sustavu Oružanih snaga Republike Hrvatske, te je svima promaknutima, nagrađenima i pohvaljenima uputio čestitke.

Foto: HVU/ D. Volarić 

Foto: HVU/ T. Vučak
Srijeda, 2 Kolovoz 2017, Novosti

Pripadnici Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" sudjelovali su na  međunarodnom sportskom natjecanju Saveznog vojnog učilišta Oružanih snaga SR Njemačke "Helmut Schmidt".

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Petak, 21 Srpanj 2017, Novosti

Zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general-pukovnik Slavko Barić primio je u četvrtak, 20. srpnja 2017. u posjet ministricu znanosti i obrazovanja Blaženku Divjak i državnu tajnicu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Branku Ramljak.

Foto više

Foto: HVU/ K. Ivić
Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017, Novosti

U organizaciji Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u vojarni "Kovčanje" na Malom Lošinju od 12. do 15. srpnja 2017. održano je stručno usavršavanje nositelja predmeta, nastavnika i suradnika na preddiplomskim sveučilišnim studijima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Petak, 14 Srpanj 2017, Novosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" od 3. do 14. srpnja 2017. proveden je međunarodni tečaj za najviše dočasničke dužnosti pod nazivom "International Command Senior Enlisted Leaders Course". Uvjerenja o uspješno završenom tečaju uručio je načelnik Centra vojnih škola "Petar Zrinski" brigadir Zlatko Ferenčević.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Utorak, 11 Srpanj 2017, Novosti

Zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" primio je u utorak, 11. srpnja 2017. u oproštajni posjet vojnog izaslanika Republike Srbije brigadira Ivana Vulića kao i nastupni posjet njegovog nasljednika pukovnika Dejana Đorđevića.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Utorak, 11 Srpanj 2017, Novosti

U vojarni "Petar Zrinski" održana je 10. i 11. srpnja 2017. funkcionalna obuka iz zaštite od požara za djelatnike Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman".

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Srijeda, 5 Srpanj 2017, Novosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u srijedu, 5. srpnja 2017. održan je okrugli stol na temu "Obrazovanje za potrebe OS RH–obrazovanje za potrebe nacionalne sigurnosti Republike Hrvatske".

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Ponedjeljak, 3 Srpanj 2017, Novosti

Zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" general-pukovnik Slavko Barić danas je, 3. srpnja 2017., otvorio međunarodni tečaj za najviše dočasničke dužnosti pod nazivom "International Command Senior Enlisted Leaders Course".

Foto više

Foto: Dočasnička škola
Petak, 30 Lipanj 2017, Novosti

Završetak školovanja devetog naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa svečano je obilježen danas, u petak, 30. lipnja 2017., u Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" u Požegi.

Foto više

Stranica 1 od 31

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .