MY_LOGO

Zapovjedno stožerna škola "Blago Zadro"
Srijeda, 7 Prosinac 2016, Škole

Zapovjedno stožerna škola "Blago Zadro" školuje časnike za obnašanje intergranskih zapovjednih, stožernih i drugih funkcionalnih dužnosti na združenoj razini u nacionalnim i multinacionalnim zapovjedništvima, operacijama na bojištu, mirovnim operacijama te za potrebe drugih tijela obrambenog sustava na operativnoj i strategijskoj razini.

više

Ratna škola "Ban Josip Jelačić"
Srijeda, 7 Prosinac 2016, Škole

Ratna škola "Ban Josip Jelačić" ustrojena je odlukom Predsjednika Republike i vrhovnog zapovjednika OSRH dana 25. lipnja 1998. godine kao najviša vojna škola u kojoj se školuju i osposobljavaju visoki časnici i državni službenici iz Republike Hrvatske i inozemstva za sudjelovanje u procesu donošenja strategijskih odluka u području obrambenih i sigurnosnih poslova na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

više

Časnička škola "Andrija Matijaš Pauk"
Srijeda, 7 Prosinac 2016, Škole

Časnička škola "Andrija Matijaš Pauk"  Hrvatskog vojnog učilišta "dr. Franjo Tuđman" obrazovna je ustanova u kojoj se školuju kadeti i kandidati za časnike za temeljne časničke dužnosti te časnici za niže stožerne, zapovjedne i funkcionalne dužnosti.
Časnička škola odgovorna je za provedbu programa "Kadet", takozvane nulte razine vojnog školovanja.

više

Dočasnička škola "Damir Tomljanović Gavran"
Srijeda, 7 Prosinac 2016, Škole

Dočasnička škola "Damir Tomljanović Gavran"a ustrojstvena je jedinica Hrvatskog vojnog učilišta zadužena za školovanje dočasnika po modelu slijedno rastuće institucionalne izobrazbe i izradu i ažuriranje nastavnih planova i programa izobrazbi.

više

Ponedjeljak, 2 Ožujak 2015, Stanag

Odsjek za testiranje Središta za strane jezike  "Katarina Zrinska"

tel: (01) 37 84 750

Upute za korištenje materijala

Samoprocjena STANAG 6001

Pripremna knjižica

Pripremni materijali

 

  •  Ogledni testovi iz vještine pisanja
  • Primjeri odgovora iz vještine pisanja

Preuzimanje svih materijala

Srijeda, 13 Studeni 2013, Škole

.

Ponedjeljak, 11 Studeni 2013, Stanag

STANAG 6001 klasificira jezično umijeće u pet razina. Ispitom se procjenjuju četiri jezične vještine: slušanje, govor, čitanje i pisanje u skladu sa specifičnim kriterijima i razinama jezične norme STANAG 6001.

više

Središte za strane jezike "Katarina Zrinska"
Četvrtak, 17 Listopad 2013, Škole

Središte za strane jezike "Katarina Zrinska" od 14. ožujka 1995. godine organizira i provodi intenzivne i specijalističke tečajeve stranih  jezika za potrebe djelatnika MORH-a, OSRH i šire sigurnosne zajednice.

više

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .