MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište "dr. Franjo Tuđman"

Mapa weba

 

Foto: HVU / M. Sever

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) održan je u subotu 15. prosinca 2018. u vojarni "Petar Zrinski" u Zagrebu.

Foto više

Foto: Dočasnička škola, Ć. Hasanović

U Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" u Požegi u petak, 14. prosinca 2018. svečano je obilježen završetak 13. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa.

Foto više

Foto: HVU / M. Sever

Kadeti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" sudjelovali su u četvrtak, 13. prosinca 2018. u humanitarnoj akciji pod nazivom "30 sekundi za djecu".

Video više

Foto: HVU / M. Sever

Učenici sedmog i osmog razreda Osnovene škole Kustošija posjetili su u srijedu, 12. prosinca 2018. godine Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman".

Foto više

Promocija završetka Izobrazbe za razvoj vođa

U Dočasničkoj školi "Damir Tomljanović Gavran" u Požegi, u vojarni 123. brigade HV-a u petak, 14. prosinca 2018., s početkom u 11 sati održat će se svečanost povodom završetka 13. naraštaja Izobrazbe za razvoj vođa.

više

Foto: HVU / M. Sever

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH-a general zbora Mirko Šundov, održao je u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. predavanje na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) na temu "Hrvatska vojska danas i sutra".

Foto više

Foto: HVU / D. Volarić

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 15. prosinca 2018. u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b u Zagrebu, od 10 do 12.30 sati.

više

Foto: MORH / M. Čobanović

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov sa suradnicima u ponedjeljak, 10. prosinca 2018., primili su u Ministarstvu obrane RH studente Fakulteta strojarstva i brodogradnje koji su osvojili prvu nagradu za projekt trenažnog zrakoplova za letačku obuku pilota na suvremenim zrakoplovima tipa F22 i F35 na međunarodnom natjecanju koji organizira Američki institut za aeronautiku i astronautiku (American Institute of Aeronautics and Astronautics - AIAA) u kategoriji timskih projekata studenata diplomskih studija. 

Foto više

Foto: HVU / M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u petak, 7. prosinca 2018. održana je svečana promocija završetka izobrazbe 8. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe – zdravstvene službe.

Foto više

Foto: HVU / M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u četvrtak, 6. prosinca 2018. održan je sportski dan u prigodi 27. obljetnice ustrojavanja Učilišta i u sklopu Godine spremnosti i aktivnosti hrvatskog vojnika. 

Foto više

Stranica 1 od 45

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .