MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište "dr. Franjo Tuđman"

Mapa weba

 

Foto: HVU

Obilježavanje 26. obljetnice osnivanja i ustrojavanja Dočasničke škole "Damir Tomljanović Gavran" i 16. obljetnice Visoke dočasničke izobrazbe održano je u utorak, 23. listopada 2018. godine u vojarni "123. brigade HV" u Požegi.

Foto više

Foto: ZSŠ

U sklopu obilježavanja 25. obljetnice ustrojavanja Zapovjedno stožerne škole "Blago Zadro" (ZSŠ) polaznici 27. naraštaja proveli su od 16. do 18. listopada 2018. studijsko putovanje u Istočnu Slavoniju.

Foto više

Foto: HVU / D. Volarić

Uz potporu Centra za obrambene i strateške studije "Janko Bobetko" Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu se od 17. do 19. listopada 2018., održava 42. sastanak Panela za analize obrambenih sustava i studije (42nd NATO STO System Analysis and Studies Panel) u organizaciji NATO Science & Technology Organisation.

Foto više

Foto: HVU

Kadeti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" osvojili su prvo mjesto na natjecanju u odbojci mješovitih ekipa koje se održalo u srijedu, 17. listopada 2018. u vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu.

više

Foto:HVU /D. Volarić

 Uz potporu Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu 15. i 16. listopada 2018. godine, održana je 12. konferencija o operacijskim istraživanjima (12th Annual Operations Research and Analysis Conference) u organizaciji NATO Science & Tecnology Organisationa i NATO Allied Command Transformationa. 

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u razdoblju od 15. do 18. listopada 2018. održava se stručni seminar pod nazivom "Učenje jezika i odrasli um: Jačanje motivacije i učinkovitost u vojnom kontekstu" (BILC Professional seminar - Language Learning and the Adult Mind: Enhancing Motivation and Efficiency in the Military Context).

Foto više

Foto: HVU

Polaznici 17. naraštaja Visoke dočasničke izobrazbe Dočasničke škole "Damir Tomljanović Gavran" obišli su u nedjelju 14. listopada 2018. vojni poligon "Gašinci" u svojstvu promatrača na vježbi Velebit 18 - združena snaga.

više

Foto: HVU / M. Sever

Zapovjedno stožerna škola "Blago Zadro" obilježila je u ponedjeljak, 15. listopada 2018. u vojarni "Petar Zrinski" 25. obljetnicu ustrojavanja, a tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred spomenika Blage Zadre.

Foto više

Foto - Arhiva: MORH / M. Čobanović

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske  i ove godine sudjeluje na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava u Zagrebu u utorak,16. listopada 2018. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici od 10 do 18 sati, te u Rijeci u četvrtak, 18. listopada 2018. u zgradi Sveučilišnih odjela Kampusa Sveučilišta u Rijeci od 10 do 16 sati.

više

Foto: OSRH

Polaznici 21. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" i kadeti 12. naraštaja V. godine studijskih programa vojno vođenje i upravljanje te vojno inžinjerstvo obišli su u subotu i nedjelju, 13. i 14. listopada 2018., u vojarni "Josip Jović" u Udbini Zapovjedništvo vježbe Velebit 18 - združena snaga, Zapovjedništvo operacije - Združena snaga.

Foto više

Stranica 1 od 41

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .