MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Hrvatsko vojno učilište "dr. Franjo Tuđman"

Mapa weba

Foto: MORH/ T. Brandt

 U vojarni "Josip Jović" u Udbini u razdoblju od 11. do 23. veljače 2018. godine 79 kadeta  12. i 13. naraštaja Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" obučava se na Zimskom kampu.

Foto više

Foto: Sveučilište u Splitu

U organizaciji Rektorata Sveučilišta u Splitu na Pomorskom fakultetu, održana je 20. veljače 2018. konstituirajuća sjednica Vijeća studijskog programa Vojno pomorstvo.

Foto više

Časnik HVU-a predavač na tečaju u Makedoniji

Časnik za znanost i razvoj Centra za obrambene i strateške studije "Janko Bobetko" s Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" brigadir Andrija Kozina boravio je kao član DEEP tima od 12. do 16. veljače 2018. na vojnoj akademiji "Mihailo Apostolski" u Skopju.

više

Foto: HVU

U vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu, u subotu, 17. veljače 2018. godine održan je Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman".

Foto više

Foto: HRM

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se, uz potporu Hrvatske ratne mornarice, u subotu, 17. veljače 2018. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, Split.

više

Foto: HVU/ D. Volarić

 Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u utorak, 12. veljače 2018. godine održan je okrugli stol na temu "Geostrategijski kontekst demografskih procesa i odnosa".

Foto više

Foto: HVU/ M. sever

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ (HVU) održan je u subotu 10. veljače 2018. u vojarni „Petar Zrinski“ u Zagrebu.

više

Foto: HVU

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) održat će se u subotu, 10. veljače 2018. godine od 10.00 do 13.30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu.

više

Foto: HVU/ D. Volarić

Povodom završetka Tečaja strategijskog upravljanja u petak, 2. veljače 2018. godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) prodekan za vojnu izobrazbu HVU-a brigadir Miro Čolić polaznicima 18. naraštaja uručio je Uvjerenja o završetku tečaja.

više

 Foto: HVU/sžn D. Volarić

Stručnjak za pomorske studije dr. sc. Wiliam de Sousa Moreira, održao je polaznicima 20. naraštaja Ratne škole "Ban Josip Jelačić" predavanje u srijedu, 31. siječnja 2018. godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman".

Foto više

Stranica 1 od 32

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .