MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: MORH/ M. Sever
Foto: MORH/ M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", u subotu, 18. ožujka 2017. u vremenu od 10.00 do 13.30 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, a također će im biti omogućen obilazak Kampusa i taktičko-tehničkog zbora.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.



Pozivamo sve zainteresirane da se  najkasnije do 17. ožujka 2017. prijave za sudjelovanje putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata dođu u vojarnu u Ilici 256b najkasnije do 09.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .