MY_LOGO

Vojni izaslanik Bosne i Hercegovine posjetio HVU

Foto: HVU/ D. Volarić
Foto: HVU/ D. Volarić

Vojni izaslanik Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj brigadir Siniša Ostojić posjetio je u srijedu, 18. svibnja 2017. Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman".

Brigadira Ostojića primio je dekan Hrvatskog vojnog učilišta brigadir Slobodan Čurčija. Razgovaralo se o sustavu izobrazbe u Oružanim snagama Republike Hrvatske i njenoj provedbi na Hrvatskom vojnom učilištu, kao i studijskim programima vojnog inženjerstva i vojnog vođenja i upravljanja te viziji razvoja HVU-a. Posebni je naglasak stavljen na studij vojnog pomorstva kao i pitanje školovanja studenata iz Bosne i Hercegovine na sveučilišnim preddiplomskim studijima.

Prigodom posjete Učilištu brigadir Ostojić sastao se i s pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koji se školuju na HVU-u. Trenutno je na školovanju 14 pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, od kojih je osam na preddiplomskim sveučilišnim studijima vojno inženjerstvo i vojno vođenje i upravljanje.   

Foto: HVU/ D. Volarić 


 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .