MY_LOGO

Na HVU oproštajni i nastupni posjet vojnih izaslanika Republike Srbije

Foto: HVU/ M. Sever
Foto: HVU/ M. Sever

Zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" primio je u utorak, 11. srpnja 2017. u oproštajni posjet vojnog izaslanika Republike Srbije brigadira Ivana Vulića kao i nastupni posjet njegovog nasljednika pukovnika Dejana Đorđevića.

 

General Barić zahvalio je brigadiru Vuliću na njegovom radu i doprinosu suradnji dviju susjednih zemalja. Dodao je kao vjeruje da će se uspješni bilateralni vojni odnosi nastaviti i u suradnji s pukovnikom Đorđevićem, kojem je poželio srdačnu dobrodošlicu.

Brigadir Vulić je izrazio svoje zadovoljstvo tijekom boravka u Hrvatskoj te je istaknuo veoma dobru suradnju s Hrvatskim vojnim učilištem, a posebno na polju izobrazbe kao i u zajedničkim sadašnjim i budućim projektima. Pukovnik Đorđević zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici i rekao da će se zajednička suradnja i dalje nastaviti na najvišem nivou. Također je naglasio da će slijediti smjernice svog prethodnika te dati svoj doprinos u jačanju bilateralne suradnje.       

Foto:HVU/ M. Sever 

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .