MY_LOGO

 

Stručno usavršavanje nastavnika vojnih studijskih programa

Foto: HVU/ K. Ivić
Foto: HVU/ K. Ivić

U organizaciji Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u vojarni "Kovčanje" na Malom Lošinju od 12. do 15. srpnja 2017. održano je stručno usavršavanje nositelja predmeta, nastavnika i suradnika na preddiplomskim sveučilišnim studijima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Na stručnom usavršavanju osim organizatora skupa zapovjednika HVU-a general-pukovnika Slavka Barića sudjelovali su rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu Ivana Čuković-Bagić, dekan HVU-a brigadir Slobodan Čurčija, prodekanica za studijske programe HVU-a brigadirka Vesna Trut, prodekan za znanost i razvoj HVU-a brigadir Mirko Jakopčić, voditelji studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, Davor Petrinović i Robert Mikac, te predstavnici fakulteta koji sudjeluju u provedbi studijskih programa i predstavnici HVU-a.

Stručno usavršavanje održano je kroz predavanja i panel diskusije. Provedena je raščlamba realizacije nastave, prolaznosti i uspješnosti kadeta kao i pregled i realizacija vojno obučnih aktivnosti. Razgovaralo se o razvoju nastavnog osoblja i primjeni didaktičko-metodičkih pristupa i raspravljalo o elaboratu studijskog programa Vojno pomorstvo.

Također, predstavljena je četvrta godina studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, završni radovi kadeta, a povjerenstvo o upravljanju kvalitetom podnijelo je izvješće o radu.

Foto: HVU/ K.Ivić 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .