MY_LOGO

 

Predstavljena knjiga i otvorena izložba na HVU

Foto: HVU/ M. Sever
Foto: HVU/ M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine održano je predstavljanje drugog dopunjenog izdanja knjige "Asimetrično ratovanje i transformacija vojne organizacije", autora general-pukovnika Slavka Barića i pukovnika Roberta Barića.

Knjigu su predstavili prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, kao jedan od recenzenata i dr. sc. Gordan Akrap te autori knjige general pukovnik Slavko Barić i pukovnik Robert Barić.

Nazočnima su se obratili izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića državni tajnik u MORH-u Tomislav Ivić i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras naglasivši važnost ove knjige, kako za vojni obrazovni sustav, tako i za sveučilišnu zajednicu.

Nakon predstavljanja knjige, u predvorju Dvorane "Dr. Franjo Tuđman", otvorena je izložba "Boje Istre" slikarice Narcise Adalgise Škopec. Izložba obiluje pejzažima, prikazima mrtve prirode i autoportretima, a otvorena je u sklopu obilježavanja Dana Hrvatskog vojnog učilišta koji će se obilježiti 20. prosinca 2017. godine.

Foto: HVU/ M. Sever 


Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .