MY_LOGO

 

Polaznicima Tečaja strategijskog planiranja na HVU uručena Uvjerenja o završetku tečaja

Foto: HVU/ D. Volarić
Foto: HVU/ D. Volarić

Povodom završetka Tečaja strategijskog upravljanja u petak, 2. veljače 2018. godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) prodekan za vojnu izobrazbu HVU-a brigadir Miro Čolić polaznicima 18. naraštaja uručio je Uvjerenja o završetku tečaja.

Tečaj je organizirao i proveo Dekanat HVU-a na čelu s voditeljem tečaja, nastavnikom obrane i nacionalne sigurnosti brigadirom Božom Vukasovićem. Uspješno ga je završilo dvadeset dvoje polaznika iz Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Glavnog stožera OS RH-a, Oružanih snaga RH-a, Državne uprave za zaštitu i spašavanje te dvoje stranih polaznika iz Crne Gore i Kosova. 
 
Tečaj u trajanju od dva tjedna provodio se za časnike i državne službenike koji obnašaju najviše dužnosti unutar obrambenog sustava i Oružanih snaga RH. Program je obuhvatio strateško promišljanje, strategijsko planiranje i upravljanje te donošenje odluka na strategijskoj razini.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .