MY_LOGO

 

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU
Foto: HVU

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) održat će se u subotu, 10. veljače 2018. godine od 10.00 do 13.30 sati u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu.

Posjetiteljima će biti prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga, uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, kadetska prava i obveze te vojna obuka, a također će im biti omogućen  i obilazak Kampusa te razgledavanje taktičko-tehničkog zbora.

Ovom prilikom bit će predstavljen i novi diplomski studij Vojnog pomorstva koje je HVU pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Također, u sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota, a posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 9. veljače 2018. putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.
Za posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osiguran parking.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u subotu, 10. veljače 2018. u vojarnu „Petar Zrinski“, Ilica 256b, u Zagrebu, najkasnije do 9.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .