MY_LOGO

 

Polaznici Napredne časničke izobrazbe u vojarni u Varaždinu

Foto: HVU
Foto: HVU

Polaznici 8. naraštaja Napredne časničke izobrazbe za stožerne dužnosti roda inženjerije pod vodstvom predmetnih nastavnika pukovnika Mladena Fusića i pukovnika Vladimira Horvata posjetili su u srijedu, 24. listopada 2018. godine gradilište u vojarni "7. gardijske brigade Pume" u Varaždinu povodom uređenja vojarne i njenog stavljanja u funkciju.

Domaćini posjete bili su pripadnici Zapovjedništva za potporu, glavni koordinator radova bojnik Dragan Bašić i voditelj radova DS Ivica Stjepanović, koji su polaznike upoznali s trenutnom fazom izvođenja radova, rokovima i kompletnom projektnom i gradilišnom dokumentacijom. Polaznici su se prilikom obilaska radova na licu mjesta uvjerili kako se zajedničkim snagama svih angažiranih na obnovi infrastrukture, smještajnih kapaciteta, restorana i termoenergetskih postrojenja stvaraju uvjeti za skori povratak "Puma" u svoj matični grad. Prilikom obilaska gradilišta polaznici su obišli i spomen kapelicu te odali poštovanje svim stradalim pripadnicima "Puma" u Domovinskom ratu.

Polaznici 8. naraštaja Napredne časničke izobrazbe posebno su istaknuli korisnost ovakvih terenskih vježbi koje omogućuju da se učinkovitost matičnih postrojbi polaznika podiže na još višu razinu kroz primjenu naučenih lekcija.

Foto: HVU 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .