MY_LOGO

 

Predstavljeni studijski programi na Smotri sveučilišta u Zagrebu

Foto: HVU/ M. Sever
Foto: HVU/ M. Sever

U sklopu Smotre Sveučilišta u Zagrebu, u subotu, 24. studenog 2018. prodekanica za studijske programe na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) brigadirka Vesna Trut predstavila je sveučilišne preddiplomske studije Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje. Uz brigadirku Trut na predstavljanju je bio i kadet nadnarednik Rafael Šubat.

Tom je prigodom brigadirka Trut upoznala nazočne s programom školovanja, kadetskom službom kao i uvjetima upisa i obvezama kadeta. Također, prezentirani su kriteriji Ministarstva obrane za upis kao i kadetska prava i obveze kadeta. Posebni akcenat je stavljen život i rad kadeta u Kampusu kao i vojna obuka koju provode tijekom svojeg školovanja.

Predstavljanu studijskih programa nazočio je zapovjednik HVU-a general-bojnik Mate Pađen i prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom na Sveučilištu u Zagrebu Ivana Čuković-Bagić.

Foto: HVU / M. Sever 

 

 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .