MY_LOGO

 

Humanitarna akcija kadeta za pučku kuhinju Župe sv. Antuna Padovanskog

Foto: HVU
Foto: HVU

Predstavnici Kadetskog zbora Kadetske bojne „Predrag Matanović“ uručili su pučkoj kuhinji Župe sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu 19. studenog 2018. donaciju u prehrambenim proizvodima i sokovima koju su prikupili, odrekavši se dobrovoljno tijekom dva tjedna, svojih marendi i međuobroka.

Humanitarnu akciju organizirao je Kadetski zbor, čiji je predsjednik kadet narednik Eugen Pranjić, rekao kako je ovo tek jedan mali znak pažnje, ali i djelo milosrđa kroz koje kadeti, onima koji su u potrebi pružaju pomoć, a fratri su iskazali veliku zahvalnost i zaželjeli kadetima svako dobro u daljnjem radu.

Ova akcija nastavak je humanitarnih aktivnosti koje kadeti provode duži niz godina. Uz ovu donaciju, kadeti su do sada svoje dobrovoljne priloge u hrani, potrepštinama i novčanim sredstvima darovali između ostalih i Pučkoj kuhinji u Jukićevoj ulici u Zagrebu, SOS dječjem selu Lekenik i Oborovo te udruzi "Posljednja nada" u Krapini.

Humanitarna akcija kadeta za pučku kuhinju Župe sv. Antuna Padovanskog

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .