MY_LOGO

 

Sportski dan na HVU "Dr.Franjo Tuđman"

Četvrti po redu Sportski dan Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u četvrtak, 6. prosinca 2018., u vojarni "Petar Zrinski", Ilica 256b, u Zagrebu, od 9.00 do 14.30 sati. Sportski dan održava se u prigodi obilježavanja 27. obljetnice Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" i Godine spremnosti i aktivnosti hrvatskog vojnika.

Na sportskom danu će uz kadete HVU-a sudjelovati studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Filozofskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Šumarskog fakulteta, Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Građevinarskog fakulteta, Geodetskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta.

Studenti će se natjecati u malom nogometu, košarci, odbojci, šahu, stolnom tenisu i streljaštvu. 

Program:

  • 9:00 sati – otvaranje natjecanja
  • 9:15 do 12:00 – sportska natjecanja
  • 14:00 sati – podjela medalja i pehara

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u četvrtak, 6. prosinca 2018., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 8.45 sati, te one koji žele pratiti podjelu medalja i pehara da dođu do 13.45 sati.

Također, molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede, 5. prosinca 2018., do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .