MY_LOGO

 

Obilježavanje 27. obljetnice osnivanja HVU-a i promocija kadeta

Obilježavanje 27. obljetnice osnivanja Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" i promocija kadeta polaznika preddiplomskih sveučilišnih studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, održat će se u srijedu, 19. prosinca 2018., s početkom u 10 sati u Domu Hrvatske vojske "Zvonimir" u Zagrebu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti svečanost  da dođu u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV/1 u srijedu, 19. prosinca 2018., najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do utorka, 18. prosinca 2018., do 16 sati. 

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .