MY_LOGO

 

Promocija polaznika Napredne časničke izobrazbe

Foto: HVU / D. Volarić
Foto: HVU / D. Volarić

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU), u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine održana je promocija polaznika 8. naraštaja Napredne časničke izobrazbe za časnike na stožernim dužnostima.

Svjedodžbe i uvjerenja o završenoj izobrazbi uručili su zapovjednik Časničke škole Andrija Matijaš Pauk, brigadir Mirko Stošić i dekan brigadir Boženko Đevoić.

Izobrazba je trajala 462 nastavna sata, a provedena je kroz tri modula; opći modul, modul taktike i doktrine te modul stožerni rad, a koji su provedeni u Zagrebu, Zemuniku Donjem i Splitu. Izobrazbu je završilo 58 polaznika.

Najboljim polaznikom naraštaja proglašen je natporučnik Ante Brčić koji je pismeno pohvaljen od zapovjednika HVU-a general-bojnika Mate Pađena. 

Druga u rangu bila je natporučnica Neda Mijan Vranješ koja je pismeno pohvaljena od načelnika Centra vojnih škola Petar Zrinski brigadira Damira Stručića, dok je treći bio natporučnik Stjepan Previšić koji je dobio pismeni pohvalu od zapovjednika Časničke škole Andrija Matijaš Pauk, brigadira Mirka Stošića.

Foto: HVU / D. Volarić 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .