MY_LOGO

 

Završio Tečaj strategijskog planiranja na HVU

Foto: HVU / M. Sever
Foto: HVU / M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u petak, 1. veljače 2019. završio Tečaj strategijskog upravljanja. Uvjerenja o završetku tečaja polaznicima 19. naraštaja uručio je zamjenik zapovjednika HVU-a brigadni general Željko Dadić.

Tečaj je organizirao i proveo Dekanat HVU-a na čelu s voditeljem tečaja, nastavnikom obrane i nacionalne sigurnosti brigadirom Božom Vukasovićem. Uspješno ga je završilo dvadeset polaznika iz Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Glavnog stožera OS RH-a i Oružanih snaga RH.  
 
Tečaj je trajao dva tjedna, a namijenjen je časnicima i državnim službenicima koji obnašaju najviše dužnosti unutar obrambenog sustava i Oružanih snaga RH. Program je obuhvatio strateško promišljanje, strategijsko planiranje i upravljanje te donošenje odluka na strategijskoj razini.

Foto: HVU / M. Sever 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .