MY_LOGO

MORH web > Naslovnica :

Mapa weba

Innovation- Driven Defence Enterprising

U organizaciji Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske, na Hrvatskom vojnom učilištu "dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu, Ilica 265b će se 19. i 20. rujna 2015. godine održati znanstvena konferencija pod nazivom:

"Innovation - Driven Defence Enterprising"

Službeni jezik konferencije je engleski.

Konferencija je otvorenog tipa i pozivamo sve zainteresirane da se registriraju putem e- maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do 9. listopada 2015. godine sa sljedećim podacima:

  • ime i prezime
  • ustanova
  • kontakt mail ili telefon
  • broj osobne iskaznice ili putovnice
  • OIB

 

 

REPUBLIKA HRVATSKA

 

Izaslanstvo Hrvatskog sabora
u Parlamentarnoj skupštini NATO-a

 

Boris Blažeković, voditelj

HRVATSKO VOJNO UČILIŠTE


general-pukovnik
dr. se. Slavko Barić, zapovjednik

Kl: 130-03/14-01/136
Ur. broj: 6522-3-15-06
Zagreb, 20. srpnja 2015.

PREDMET: Međunarodna znanstvena konferencija

 

"Innovation - Driven Defence Enterprising"
Zagreb, Hrvatsko vojno učilište,
19.-20. listopada 2015.

Slijedom organizacije predmetne međunarodne znanstvene konferencije o tematici znanstveno-tehnoloških inovacija u kontekstu domene obrane i sigurnosti, odnosno skupa koji organizira u zaglavlju navedeno saborsko radno tijelo, uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske te u suradnji s NATO STO {Science and Technology Organization), na Hrvatskom vojnom učilištu "dr. Franjo Tuđmani" će se 19. i 20. listopada 2015. godine održati znanstvena konferencija pod nazivom:


"Innovation - Driven Defence Enterprising"


Ovim putem upućujemo


JAVNI POZIV

svim zainteresiranim sastavnicama sveučilišta u RH, njihovim zaposlenicima, studentima i doktorandima, čije područje interesa i aktivnosti korespondira sa sferom tehnoloških inovacija i njihove moguće uporabe u vojno-obrambene svrhe, za sudjelovanjem na predmetnoj konferenciji.

Nazočnost na konferenciji uvjetovana je prethodnom registracijom na internetskoj stranici Ministarstva obrane Republike Hrvatske (www.morh.hr/hr/idde.html). zaključno s petkom, 9. listopada 2015. god. Registracija je potrebna radi preuzimanja službene akreditacije na dan otvorenja konferencije (19. listopada 2015., od 7,30 do 8,45 sati), uz predočenje osobne isprave na glavnome ulazu u Hrvatsko vojno učilište "dr. Franjo Tuđman" (Zagreb, Ilica 256b).

 

 

Boris Blažeković,
voditelj Izaslanstva Hrvatskog sabora
u Parlamentarnoj skupštini NATO-a


general-pukovnik
dr. se. Slavko Barić, ravnatelj
Hrvatskog vojnog učilišta


 

 

Javni-poziv.pdf Preuzmi (537 Kb)

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .