MY_LOGO

Predstavnik Mešihata Islamske zajednice u RH posjetio sudionike MVV "Immediate response 19" islamske vjeroispovijesti

Foto: HV
Foto: HV

U sklopu međunarodne vojne vježbe "Immediate response 19" u srijedu, 22. svibnja 2019. vojni poligon Slunj posjetio je Nermin efendija Botonjić, predstavnik Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj, u pratnji djelatnika Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.

Imam je obišao pripadnike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koji sudjeluju u vježbi, budući da se provodi u mjesecu ramazanu, te se sastao s predstavnicima hrvatskih i bosanskohercegovačkih snaga u vježbi.

Predstavnik Mešihata zahvalio se brigadiru Ivici Matanoviću, koordinatoru kontrolne grupe u vježbi, na susretljivosti jer su se pripadnicima islamske vjeroispovjesti osigurali uvjeti za obavljanje vjerskih obreda i prakticiranje posta. Također, zapovjednik bosanskohercegovačkih snaga pukovnik Emsad Čičkušić izrazio je zadovoljstvo osiguranim uvjetima te zahvalio Ministarstvu obrane RH i Hrvatskoj vojsci na iznimnoj potpori.

Foto: HV 

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .