MY_LOGO

Karijera u MORH-u

Vi tražite posao ili karijeru koja je uzbudljiva, zanimljiva, i pruža vam mogućnost rada diljem svijeta. Pitate se da li je vojna karijera pravi izbor za Vas? Želite saznati koje su prednosti rada kao civila ili djelatne vojne osobe? Jeste li se ikad pitali koji poslovi i karijere su dostupne u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama?

Bez obzira za kakav posao bili zainteresirani, Ministarstvo obrane ima posao za vas. Kao dio obrambenog sustava možete zaraditi konkurentne plaće, moći nastaviti školovanje, naučiti nove vještine, vidjeti svijet i steći iskustvo kao nigdje drugdje!

Došli ste na pravo mjesto! Istražite naše stranice koristeći linkove iznad za više informacija o karijeri u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama!

 

Pučki pravobranitelj

Pučki pravobranitelj

Pučki pravobranitelj je opunomoćenik Hrvatskoga sabora za promicanje i zaštitu ljudskih prava i sloboda utvrđenih Ustavom, zakonima i međunarodnim pravnim aktima o ljudskim pravima i slobodama koje je prihvatila Republika Hrvatska.

Smatrate li da je neko pravo građana ugroženo nezakonitim ili nemarnim radom tijela državne uprave i tijela s javnim ovlastima, molimo, obratite se pučkom pravobranitelju.

Republika Hrvatska - Pučki pravobranitelj

Adresa:  
Trg hrvatskih velikana 6 
10 000 Zagreb  

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon:  +3851 48 51 855, +3851 48 51 275
Fax:  +3851 64 31 628

Internetska stranica: http://www.ombudsman.hr/ 

Fotogalerije

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .