MY_LOGO

Poziv na razgovor kandidata prijavljenog na Javni natječaj za prijam u državnu službu u MORH - OSRH na neodređeno vrijeme (NN broj 38/2018)

Poziv na razgovor (intervju) kandidata prijavljenog na Javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane -Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijeme (NN broj 38/2018)

U skladu s Javnim natječajem za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane - Oružane snage Republike Hrvatske objavljenim u Narodnim novinama broj 38/2018 dana 25. travnja 2018. godine, dolje navedeni kandidat poziva se na razgovor (intervju) koji će se održati dana 18. lipnja 2018 godine u 14.00 sati u Vojarni "af Sveto Letica-Barba" u Splitu, Zrinsko-Frankopanska 207A, u prostoru Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman", objekt br. 9, soba 25 (mala zbornica).

 

Red.br     Inicijali kandidata   


  1.                 H.K.     

 

Javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane - Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijeme

 

 


       
       

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .