MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : MORH u zajednici

Mapa weba

MORH u zajednici

Ministarstvo obrane kao dio civilnog društva aktivno sudjeluje u ostvarivanju bolje kvalitete života na dobrobit lokalne zajednice i svojih zaposlenika. Iako je prevenstvena uloga obrambenog sustava obrana zemlje, u mirnodopskim uvjetima Ministarstvo obrane i Oružane snage aktivno koriste svoje resurse i za civilne namjene, od protupožarnih aktivnosti, potrage za nestalima do helikopterskog prijevoza unesrećenih.
Kroz razne oblike suradnje s lokalnom zajednicom MORH i OSRH žele predstaviti svoje aktivnosti ali i steći uvid u potrebe lokalne zajednice te pomoći u njihovu zadovoljavanju na obostrano zadovoljstvo.
MORH i OSRH također veliku pažnju pridaju očuvanju okoliša koristeći visoke ekološke standarde ali i aktivno provodeći monitoring i mjere zaštite okoliša.
Na ovim stranicama predstavljamo samo neke projekte koje smo uspješno realizirali na doborobit civilnog društva, lokalne zajednice i svih nas.

Fotogalerije

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .