MY_LOGO

MORH u zajednici

Ministarstvo obrane kao dio civilnog društva aktivno sudjeluje u ostvarivanju bolje kvalitete života na dobrobit lokalne zajednice i svojih zaposlenika. Iako je prevenstvena uloga obrambenog sustava obrana zemlje, u mirnodopskim uvjetima Ministarstvo obrane i Oružane snage aktivno koriste svoje resurse i za civilne namjene, od protupožarnih aktivnosti, potrage za nestalima do helikopterskog prijevoza unesrećenih.
Kroz razne oblike suradnje s lokalnom zajednicom MORH i OSRH žele predstaviti svoje aktivnosti ali i steći uvid u potrebe lokalne zajednice te pomoći u njihovu zadovoljavanju na obostrano zadovoljstvo.
MORH i OSRH također veliku pažnju pridaju očuvanju okoliša koristeći visoke ekološke standarde ali i aktivno provodeći monitoring i mjere zaštite okoliša.
Na ovim stranicama predstavljamo samo neke projekte koje smo uspješno realizirali na doborobit civilnog društva, lokalne zajednice i svih nas.

Pučki pravobranitelj

Pučki pravobranitelj

Pučki pravobranitelj je opunomoćenik Hrvatskoga sabora za promicanje i zaštitu ljudskih prava i sloboda utvrđenih Ustavom, zakonima i međunarodnim pravnim aktima o ljudskim pravima i slobodama koje je prihvatila Republika Hrvatska.

Smatrate li da je neko pravo građana ugroženo nezakonitim ili nemarnim radom tijela državne uprave i tijela s javnim ovlastima, molimo, obratite se pučkom pravobranitelju.

Republika Hrvatska - Pučki pravobranitelj

Adresa:  
Trg hrvatskih velikana 6 
10 000 Zagreb  

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon:  +3851 48 51 855, +3851 48 51 275
Fax:  +3851 64 31 628

Internetska stranica: http://www.ombudsman.hr/ 

Fotogalerije

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .