MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : MORH u zajednici : Obrana od poplava

Mapa weba

Foto: OSRH
Srijeda, 20 Rujan 2017, Obrana od poplava

Pripadnici Hrvatske kopnene vojske (HKoV) Oružanih snaga RH koji su bili angažirani na poplavljenom području grada Ogulina, u srijedu, 20. rujna 2017. godine, nakon zaključka kriznog Stožera civilne zaštite i sukladno zapovjedi Zapovjednika HKoV general-pukovnika Mate Ostovića, upućeni su u svoje matične postrojbe.

više

Foto: MORH
Srijeda, 20 Rujan 2017, Obrana od poplava

Namjenski organizirane snage Hrvatske kopnene vojske i dalje pružaju pomoć stanovnicima Ogulina koji je od vikenda ugrožen poplavama nastalim uslijed obilnih padalina.

više

Foto: T. Brandt, M. Čobanović, NOS HKoV
Utorak, 19 Rujan 2017, Obrana od poplava

Namjenski organizirane snage Hrvatske kopnene vojske koje čine pripadnici Gardijske mehanizirane brigade, Gardijske motorizirane brigade i Inženjerijske pukovnije i dalje pružaju pomoć građanima Ogulina koji je ugrožen poplavama nastalim uslijed obilnih kiša.

Foto više

Foto: MORH
Utorak, 19 Rujan 2017, Obrana od poplava

Protupoplavni vod Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH) sa 72 pripadnika, 12 pumpi za vodu, 12 motornih vozila i jednim amfibijskim transporterom PTS angažirani su i danas, u utorak, 19. rujna 2017., u Ogulinu, kao pomoć u obrani od poplava.

više

Foto: MORH
Ponedjeljak, 18 Rujan 2017, Obrana od poplava

Na području poplavljenog Ogulina i danas, u ponedjeljak, 18. rujna 2017., od jutarnjih sati, angažiran je 61 pripadnik Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH), s pripadajućom opremom i strojevima.

više

Foto: MRH
Nedjelja, 17 Rujan 2017, Obrana od poplava

Na područje poplavljenog Ogulina danas, u nedjelju, 17. rujna 2017., upućeno je 50 pripadnika Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH), jedna amfibija i potrebna sredstva i vozila, kao pomoć civilnom stanovništvu od poplava.

Foto više

Foto: OSRH
Petak, 15 Rujan 2017, Obrana od poplava

Na poplavljenom području Zadra i Zadarske županije i danas, u petak, 15. rujna 2017., angažiran je jedan Protupoplavni vod Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH), sa 96 pripadnika (70 pripadnika Hrvatske kopnene vojske OS RH i 24 pripadnika Zapovjedništva za potporu OS RH).

više

Foto: OSRH
Četvrtak, 14 Rujan 2017, Obrana od poplava

Pripadnici Protupoplavnog (PPv) voda Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH), njih 25, s dva inženjerijska stroja i dva kamiona-labudice, završili su danas, u četvrtak, 13. rujna 2017., u poslijepodnevnim satima s radovima na postavljanju montažnog pješačkog aluminijskog mosta dužine 22 metra u gradu Ninu.

više

Foto: OSRH
Četvrtak, 14 Rujan 2017, Obrana od poplava

Protupoplavni (PPv) vod Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH) sa 96 pripadnika (70 pripadnika Hrvatske kopnene vojske  OS RH i 24 pripadnika Zapovjedništva za potporu OS RH), angažiran je i danas, u četvrtak, 13. rujna 2017., na širem području grada Zadra kao pomoć u obrani od poplava.

više

Foto: OSRH
Srijeda, 13 Rujan 2017, Obrana od poplava

Pripadnici Protupoplavnog voda (PPv) Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga (NOS OS RH), njih 25, s dva inženjerijska stroja i dva kamiona-labudice angažirani su danas, u srijedu, 13. rujna 2017., u poslijepodnevnim satima, na  postavljanju privremene aluminiske konstrukcije dužine 22 metra na  Donji kameni mosta u Ninu.

Foto više

Stranica 1 od 6

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .