MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : MORH u zajednici : Obrana od poplava

Mapa weba

Hrvatska vojska spremna za obranu od poplava u Karlovcu
Utorak, 14 Svibanj 2019, Obrana od poplava

S obzirom na aktualnu situaciju u Karlovačkoj županiji i Gradu Karlovcu, Hrvatska vojska kao dio sustava domovinske sigurnosti spremna je pomoći lokalnom stanovništvu u obrani od poplava.

više

Foto: MORH-ARHIVA/ M. Čobanović
Nedjelja, 25 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Snage Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH angažirane su u obrani od poplava i u nedjelju, 25. ožujka 2018. godine na području Sisačko-moslavačke županije.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Subota, 24 Ožujak 2018, Obrana od poplava

U obrani od poplava i danas, 24. ožujka 2018. godine angažirane su snage Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH sa 75 pripadnika na dvije lokacije na području Sisačko-moslavačke županije.

više

Foto: MORH/ K. Brigljević
Četvrtak, 22 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Snage Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH angažirane su u obrani od poplava u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine na šest lokacija u Sisačko-moslavačkoj županiji.

više

Foto: MORH/ M. Čobanović
Četvrtak, 22 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Kao pomoć civilnom stanovništvu u obrani od poplava i danas, 22. ožujka 2018. godine angažirane su snage Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH sa 80 pripadnika na području Sisačko-moslavačke u mjestima Jasenovac, Mlaka i Košutarica te na dovozu pitke vode na području Lekenika.

više

Foto: HKoV/ D. Miljković
Srijeda, 21 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Snage Protupoplavnog voda Namjenski organiziranih snaga OS RH sa 236 pripadnika angažirane su i u srijedu, 21. ožujka 2018. godine u obrani od poplava i na dovozu pitke vode ugroženom području u Sisačko-moslavačkoj županiji u mjestima Jasenovac, Mlaka, Košutarica i Uštica.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Utorak, 20 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Protupoplavni vod Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga sa 253 pripadnika i motornim vozilima i strojevima angažirani su danas, 20. ožujka 2018. godine na tri lokacije u Sisačko-moslavačkoj.

Foto više

Foto: MORH/ M. Čobanović
Utorak, 20 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Na poplavljenom području u Jasenovcu gdje se očekuje vrhunac vodenog vala  i danas, 20. ožujka 2018. godine na izgradnji zečjih nasipa angažirano je 170 pripadnika Hrvatske vojske, kao pomoć civilnom stanovništvu u obrani od poplava.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i zamjenik načelnika Glavnog stožera OS RH general-pukovnik Drago Matanović sa suradnicima posjetili su u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine Jasenovac u Sisačko-moslavačkoj županiji, gdje su zbog rekordnog vodostaja od jučer na snazi izvanredne mjere obrane od poplava.

FotoVideo više

Foto: MORH/ M. Čobanović
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018, Obrana od poplava

Na području Letovanića na izgradnji zečjih nasipa angažirano je 108 pripadnika Hrvatske vojske s tri teretno-terenska motorna vozila i dva motorna čamca, a na području šume Brezovica na cesti Sisak – Popovača 20 pripadnika s jednim teretnim motornim vozilom, gdje se očekuje dolazak još 53 pripadnika Hrvatske vojske.

Video više

Stranica 1 od 9

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .