MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : MORH u zajednici : Potpora zajednici

Mapa weba

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Petak, 12 Lipanj 2015, Potpora lokalnoj zajednici

Simboličnim preletom i slijetanjem helikoptera Mi-8 MTV u petak, 12. lipnja 2015. i službeno je stavljen u uporabu helidrom Novo Selo u općini Selca na Braču.

Foto više

Foto: OSRH/ S. Brigljević
Ponedjeljak, 24 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Tijekom jučerašnjeg dana, u nedjelju, 23. veljače 2014. godine na području Sisačko–moslavačke županije na aktivnostima nadzora, sanacije nasipa, punjenju vreća s pijeskom, dostave pitke vode i druge potpore stanovništvu angažirano je oko 300 vojnika.

Foto više

Foto: MORH/T. Brandt
Petak, 21 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Zbog učinkovitijeg sudjelovanja u potpori poplavama ugroženom području, a na temelju zapovijedi načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske general zbora Drage Lovrića u petak, 21. veljače 2014. u popodnevnim satima formirane su nove namjenski organizirane snage (NOS) "Sjever" koje sudjeluju u obrani od poplava na području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije.

Foto više

Foto: MORH/J. Kopi
Četvrtak, 20 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Tijekom današnjeg dana, u četvrtak, 20. veljače 2014. u Hrvatsku bi Savom trebao stići novi vodni val iz Slovenije.

Foto više

Foto: Arhiva MORH/ J. Kopi
Utorak, 18 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Tijekom večernjih sati, u ponedjeljak, 17. veljače 2014. u Tranzitnom kampu zračne baze Pleso angažirano je 304 pripadnika Gardijsko oklopno mehanizirane brigade HKoV-a koji s 29 kamiona, pet terenskih vozila, jednom pokretnom radionicom, 3 sanitetska motorna vozila i jednim vozilom veze sudjeluju na poplavom ugroženom području u Zagrebačkoj županiji.

više

Foto: GS OSRH/ S. Brigljević
Subota, 15 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje danas, 15. veljače 2014. u večernjim satima upućeno je dodatnih sto pripadnika Oružanih snaga RH na poplavom ugroženo područje u općini Lekenik.

više

Foto: GS OSRH/ S. Bigljević
Subota, 15 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, general zbora Drago Lovrić danas, 15. veljače 2014. obišao je poplavom ugrožena područja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Foto više

Foto: Arhiva MORH / J. Kopi
Petak, 14 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

U pomoć lokalnoj zajednici i stanovnicima poplavom ugroženih područja Sisačko-moslovačke županije, danas, 14. veljače 2014. stiže i dodatnih 300 pripadnika Namjensko organiziranih snaga OS RH.

Foto više

Vojska pomaže u Letovaniću
Četvrtak, 13 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Namjenski organizirane snage (NOS) Oružanih snaga RH danas, 13. veljače 2014., stigle su u naselje Letovanić, općinu Lekenik u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje pomažu lokalnoj zajednici u obrani i otklanjanju posljedica od poplave.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Četvrtak, 13 Veljača 2014, Potpora lokalnoj zajednici

Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje ministar obrane Ante Kotromanović donio je danas, 13. veljače 2014.Odluku o upućivanju Namjenski organiziranih snaga (NOS) Oružanih snage RH za pomoć na području ugroženom poplavama u naselju Letovanić općine Lekenik u Sisačko-moslavačkoj županiji.

više

Stranica 1 od 5

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .