MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : MORH u zajednici : Potpora zajednici

Mapa weba

Foto: OSRH
Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Temeljem zahtjeva Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević donio je u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine Odluku o upućivanju pripadnika Oružanih snaga RH za pomoć na području ugroženom poplavama na području Karlovačke županije.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Subota, 3 Ožujak 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Pripadnici Oružanih snaga RH u subotu, 3. ožujka 2018. od jutarnjih sati bili su na nekoliko lokacija angažirani na aktivnostima otklanjanja posljedica snježnog nevremena.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 2 Ožujak 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Pripadnici Oružanih snaga RH, njih 62, i danas su, 2. ožujka 2018. godine angažirani u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posljedica snježnog nevremena na nekoliko lokacija i to u Delnicama, Gračacu, Udbini, Saborskom i Plaškom.

više

Foto: OSRH
Četvrtak, 1 Ožujak 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Pripadnici Oružanih snaga RH danas su, 1. ožujka 2018., osmi dan angažirani u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posljedica snježnog nevremena na nekoliko lokacija.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Srijeda, 28 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević u pratnji posebnog savjetnika Bože Kožula i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov, u pratnji zapovjednika Hrvatske kopnene vojske brigadnog generala Siniše Jurkovića i zapovjednika Gardijske motorizirane brigade HKoV-a brigadnog generala Tihomira Kundida, posjetili su u srijedu, 28. veljače 2018. godine općine Gračac i Udbinu koje je pogodilo snježno nevrijeme.

FotoVideo više

Foto: HKoV/ D. Miljković
Utorak, 27 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Zapovjednik Hrvatske kopnene vojske brigadni general Siniša Jurković obišao je danas, 27. veljače 2018. godine, pripadnike Oružanih snaga RH angažirane na poslovima otklanjanja snježnog nevremena na području Plaškog i Saborskog.

više

Foto: M. Bogović / Gombr
Utorak, 27 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

I danas, 27. veljače 2018. godine, Hrvatska vojska pomaže u otklanjanju posljedica snježnog nevremena diljem Hrvatske, a od jutros i u Vukovaru i Našicama, gdje je angažirano je 40 pripadnika Gardijske oklopno-mehanizirane brigade.

Foto više

Foto: OSRH
Ponedjeljak, 26 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Pripadnici Oružanih snaga RH danas su, 26. veljače 2018. godine angažirani na nekoliko lokacija u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posljedica snježnog nevremena, i to u Delnicama, Saborskom, Gračacu, Donjem Lapcu i Sv. Roku.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Nedjelja, 25 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Pripadnici Hrvatske kopnene vojske Oružanih snaga RH angažirani su u nedjelju, 25. veljače 2018. godine na nekoliko lokacija u pružanju pomoći lokalnom stanovništvu u otklanjanju posljedica snježnog nevremena.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Nedjelja, 25 Veljača 2018, Potpora lokalnoj zajednici

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u pratnji posebnog savjetnika ministra obrane Bože Kožula, načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Mirka Šundova, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske brigadnog generala Siniše Jurkovića i zapovjednika Zapovjedništva za specijalne snage brigadnog generala Perice Turalije, posjetili su u nedjelju, 25. veljače 2018. godine Grad Delnice koje je pogodilo snježno nevrijeme.

FotoVideo više

Stranica 1 od 6

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .