MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Novosti

Mapa weba

Foto: HRZ i PZO
Četvrtak, 13 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Pod vodstvom novog vođe natporučnika Darka Belančića u četvrtak, 13. travnja 2017. akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" izvela je u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku prvo uvježbavanja programa za sezonu 2017. u novoj postavi.

Foto više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Natporučnik Darko Belančić postao je u ponedjeljak, 10. travnja 2017. novi vođa akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje".

više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić, D. Belančić
Srijeda, 5 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva  i protuzračne obrane "Krila Oluje" posjetila je u utorak, 4. travnja 2017. akrobatsku grupu talijanskog ratnog zrakoplovstva "Frecce Tricolori" u zrakoplovnoj bazi u Rivoltu kod Udina.

Foto više

Foto: Arhiva MORH/ M. Tržić
Srijeda, 15 Ožujak 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa talijanskog ratnog zrakoplovstva "Frecce Tricolori" posjetit će u srijedu 22. ožujka 2017. godine akrobatsku grupu "Krila Oluje" u 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

više

Foto: HRZ i PZO
Nedjelja, 12 Ožujak 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ  i PZO) “Krila Oluje” u nedjelju, 12. ožujka 2017. godine, pružila je potporu u projektu leta oko svijeta jednog od najpoznatijih aviona na svijetu, Doglasa DC-3 na relaciji Zagreb-Atena, pri čemu su članovi grupe "Krila Oluje" dočekali  DC-3 i izveli zajednički let u formaciji  iznad Zadra i zadarskog kanala.

Foto više

Francuski vojni avioni gostovali u bazi Zemunik
Četvrtak, 2 Ožujak 2017, Novosti - Krila Oluje

Tri aviona Dassault Alphajet Francuskog ratnog zrakoplovstva završili su u četvrtak, 2. ožujka 2017. dvodnevni posjet Eskadrili aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Petak, 11 Studeni 2016, Novosti - Krila Oluje

Letačke posade protupožarnih zračnih snaga i akrobatska grupa "Krila Oluje" iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne Zemunik boravili su od 8. do 10. studenoga 2016. u Briselu, u Kraljevini Belgiji gdje su posjetili Europski parlament i sjedište NATO-a. 

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Subota, 3 Rujan 2016, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" nastupila je danas, u subotu, 3. rujna 2016., na međunarodnom aeromitingu "AirPower16" u Zeltwegu u Austriji.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Četvrtak, 1 Rujan 2016, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" poletjela je jutros u četvrtak, 1. rujna 2016. iz vojarne Zemunik u Zeltweg u Austriji, gdje će u subotu 3. rujna 2016. nastupiti u letačkom dijelu programa  aeromitinga „AirPower16“.

Foto više

Foto: MORH/ T. Brandt
Petak, 26 Kolovoz 2016, Novosti - Krila Oluje

Pilotu akrobatske grupe "Krila Oluje" iz Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) satniku Ivanu Anđiću, danas, u petak, 26. kolovoza 2016. godine uručena je Zahvalnica Grada Županje za izniman doprinos u promoviranju Županje u RH i svijetu.

Foto više

Stranica 1 od 10

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .