MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Novosti

Mapa weba

Foto:HRZ i PZO/M. Karačić, Krila Oluje
Četvrtak, 29 Ožujak 2018, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" posjetila je u četvrtak, 29. ožujka 2018. akrobatsku grupu talijanskog ratnog zrakoplovstva "Frecce Tricolori“.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Nedjelja, 27 Kolovoz 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje", koja djeluje u sastavu Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku, osvojila je nagradu za najprecizniji nastup na međunarodnom aeromitingu u Slovačkoj Republici.

Foto više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Petak, 25 Kolovoz 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" poletjela je jutros u petak, 25. kolovoza 2017 iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika u Slovačku Republiku, gdje će u subotu 26. i nedjelju 27. kolovoza u Zračnoj luci Sliač nastupiti u letačkom dijelu programa aeromitinga SIAF 2017 (Slovak Interanational Air Fest).

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Ponedjeljak, 24 Srpanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" koja djeluje u sastavu Eskadrile aviona 93. zrakoplovne baze u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemunika nastupila je u petak, 21. srpnja 2017. u Zadru na otvorenju 10. VAK"AN"ZE (Vaterpolski amaterski kup "anti vaterpolista i ne-plivača" zadarskog akvatorija).

Video više

Foto: HRZ i PZO
Petak, 2 Lipanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa RAF (Royal Air Force) "Red Arrows" iz Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske sletjela je s 11 britanskih aviona BAE HAWK T-1 u petak, 2. lipnja 2017. u posjet akrobatskoj grupi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ I PZO) “Krila Oluje” u vojarnu “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku.

Foto više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Četvrtak, 4 Svibanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO)  „Krila Oluje“ predstavila je u četvrtak, 4. svibnja 2017., u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku  letački program nastupa za sezonu 2017.

FotoVideo više

Foto: Arhiva HRZ i PZO/ M. Karačić
Ponedjeljak, 1 Svibanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane "Krila Oluje" nastupila je u nedjelju 30. travnja 2017.  u Zadru na zatvaranju prvog "Zadar Outdoor Festivala".

više

Foto: HRZ i PZO
Četvrtak, 13 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Pod vodstvom novog vođe natporučnika Darka Belančića u četvrtak, 13. travnja 2017. akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje" izvela je u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku prvo uvježbavanja programa za sezonu 2017. u novoj postavi.

Foto više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić
Ponedjeljak, 10 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Natporučnik Darko Belančić postao je u ponedjeljak, 10. travnja 2017. novi vođa akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) "Krila Oluje".

više

Foto: HRZ i PZO/ M. Karačić, D. Belančić
Srijeda, 5 Travanj 2017, Novosti - Krila Oluje

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva  i protuzračne obrane "Krila Oluje" posjetila je u utorak, 4. travnja 2017. akrobatsku grupu talijanskog ratnog zrakoplovstva "Frecce Tricolori" u zrakoplovnoj bazi u Rivoltu kod Udina.

Foto više

Stranica 1 od 11

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .