MY_LOGO

MORH web > Naslovnica :

Mapa weba

Scenarij vježbe

Vježbom "UDAR 12" vrši se provjera uvježbanosti i osposobljenosti zapovjedništva motorizirane brigade u ustrojavanju i organizaciji namjenskih snaga za provedbu zadaće, kao i u pripremi i organizaciji borbenih djelovanja; provjera uvježbanosti i osposobljenosti postrojbi – provoditelja taktičke vježbe u brzoj i učinkovitoj pripremi i provedbi borbenih djelovanja kroz usklađeno međurodovsko i intergransko djelovanje rodova HKoV-a i zrakoplovstva, te provjera uvježbanosti i osposobljenosti zapovjedništva/stožera i postrojbi u planiranju i provedbi manevra i usklađenog djelovanja borbenih postrojbi i borbene potpore zrakoplovstava.

Pod simuliranim uvjetima bojišta prikazati će se integracija vatri, upravljanja vatrom i manevrom kao i provedba usklađenog djelovanja koje je u funkciji protiv rasporeda protivničkih snaga (ciljeva/meta).

Copyright © 2008-2019 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .