MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti

Mapa weba

Foto: MORH/Josip Kopi
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) danas, u utorak, 22. kolovoza 2017. cijeli su dan angažirane u gašenju požara.

više

Foto: MORH/Josip Kopi
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika danas, u utorak, 22. kolovoza 2017., uz postojeća požarišta na Promini, Lišanima Ostrovičkim i Pristegu, upućena su na tri nova požarišta koja su se ponovno razbuktala.

više

Foto: HRZ i PZO/M. Karačić
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika danas, u utorak, 22. kolovoza 2017., upućene su na najnovije požarište Dubci kod Omiša u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a požar gasi helikopter Mi-8 MTV.

više

Foto: HRZ i PZO/M. Karačić
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević obišao je danas, 22. kolovoza 2017., u jutarnjim satima požarišta na području Promina, gdje se sastao s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Šibensko-kninske županije Darkom Dukićem.

više

Foto: HRZ i PZO/M. Karačić
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika danas, u utorak, 22. kolovoza 2017., pored požarišta na Promini angažirane su na još dva nova požarišta u Zadarskoj županiji.

više

Foto: MORH
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević obići će danas, 22. kolovoza 2017., u jutarnjim satima požarišta na području Promina, gdje će se sastati s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Šibensko-kninske županije Darkom Dukićem.

više

Foto: HRZ i PZO/M. Karačić
Utorak, 22 Kolovoz 2017, Vijesti

Stručni timovi zrakoplovno-tehničkog i osoblja za poptporu letenja Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika cijelu su noć, u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017., pripremali protupožarne avione za akcije gašenja požara iz zraka danas, u utorak, 22. Kolovoza 2017. godine.

Foto više

Foto: HRZ i PZO
Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević u pratnji zapovjednika Zapovjedno operativnog središta brigadnog generala Kreše Tuškana, posjetio je danas,  u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.  u večernjim satima, nakon obilaska požarišta, pripadnike Protupožarne eskadrile u 93. zrakoplovnoj bazi HRZ i PZO-a u Zemuniku te im se osobno zahvalio na naporima koje ulažu u gašenju požara.

Foto više

HRZ i PZO/M. Karačić
Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017, Vijesti

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika danas, u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017., u kasnim popodnevnim satima upućene su na najnovije požarište na otoku Ugljanu gdje su angažirani jedan Canadair CL-415 i jedan Airtractor AT-802.

više

Foto: HRZ i PZO
Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević s ministrima unutarnjih poslova i prometa, Davorom Božinovićem i Olegom Butkovićem, obišao je danas, u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017., tijekom poslijepodneva požarišta na području Benkovca u Zadarskoj županiji.

više

Stranica 1 od 557

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .