MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti

Mapa weba

Načelnik GS OS RH u službenom posjetu OS Izraela
Srijeda, 17 Siječanj 2018, Priopćenje

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov s izaslanstvom, od 17. do 19. siječnja 2018. godine boravi u planiranom službenom posjetu Oružanim snagama Države Izrael.

više

Foto: MORH/ K. Brigljević
Srijeda, 17 Siječanj 2018, Priopćenje

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr Franjo Tuđman" danas, 17. siječnja 2018., svečano je obilježena 10. obljetnica Središnjice za upravljanje osobljem.

Foto više

Foto: MORH/ J. Kopi
Utorak, 16 Siječanj 2018, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i drzavni tajnik Zdravko Jakop susreli su se u utorak, 16. siječnja 2018., u Ministarstvu obrane RH s državnim tajnikom Ministarstva nacionalne obrane Rumunjske Florinom Lazărom Vlădicom, koji u pratnji izaslanstva boravi u dvodnevnom posjetu Republici Hrvatskoj.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Utorak, 16 Siječanj 2018, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević  susreo se u utorak, 16. siječnja 2018. godine, u Ministarstvu obrane RH s ministrom obrane Ukrajine generalom zbora Stepanom Poltorakom.

FotoVideo više

Foto: Zadarska nadbiskupija/ I. Grbić
Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018, Vijesti

Protupožarnoj eskadrili (PPE) 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika u nedjelju, 14. siječnja 2018., uručeno je Priznanje Svete Stošije za izniman doprinos zračnih protupožarnih snaga u obrani ugroženih na kopnu, priobalju i otocima u gašenju požara tijekom prošlogodišnje protupožarne sezone.

više

Ministar obrane Ukrajine u posjetu RH i MORH-u
Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018, Najava

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević će u utorak, 16. siječnja 2018. godine primiti ministra obrane Ukrajine Stepana Poltoraka, koji s izaslanstvom boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj i Ministarstvu obrane RH.

više

Krstičević primljen u Kuću slavnih Ratne škole kopnene vojske SAD-a
Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević primljen je u Kuću slavnih međunarodnih polaznika Ratne škole kopnene vojske SAD-a, a svečanost tim povodom održat će se 27. ožujka 2018. godine u kompleksu Ratne škole kopnene vojske, u vojnoj bazi Carlisle Barracks u Pensilvaniji.

više

Foto: 1. HRVCON STRATCOM
Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018, Vijesti

Pripadnici iz sastava 1. hrvatskog kontingenta koji se nalaze u Republici Litvi u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u borbenoj skupini pod zapovijedanjem SR Njemačke (eFPBG LTU-DEU) sudjelovali su na tradicionalnoj utrci pod nazivom „Krvava nedjelja“ (Bloody Sunday), održanoj 14. siječnja u glavnom gradu Vilniusu.

Foto više

Foto: HVU/ M. Sever
Subota, 13 Siječanj 2018, Vijesti

Na Hrvatskom vojnom učilištu (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" u subotu, 13. siječnja 2018. godine održan je još jedan Dan otvorenih vrata. Tom prigodom posjetiteljima su predstavljeni sveučilišni studijski programi Sveučilišta u Zagrebu i HVU-a, program za vojne pilote, uvjeti upisa, obveze kadeta, vojna obuka i daljnje mogućnosti karijere u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Foto više

Foto: Ured Predsjednice RH/ V. Jovanovac
Petak, 12 Siječanj 2018, Priopćenje

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednice Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović primila je u petak, 12. siječnja, visoke časnike OSRH povodom njihovog umirovljenja, među kojima je 36 generala, admirala, brigadira i kapetana bojnog broda.

Foto više

Stranica 1 od 596

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .