MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti

Mapa weba

Foto: OS RH/Nina Krnić
Petak, 16 Ožujak 2018, Priopćenje

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske general zbora Mirko Šundov 16. ožujka 2018. godine primio je u službeni posjet direktora Odjela za sigurnost i obranu Republike Island Arnor Sigurjonssona.

više

Krstičević na konferenciji za medije o studiju Vojnog pomorstva
Petak, 16 Ožujak 2018, Najava

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević nazočit će konferenciji za medije o integriranom preddiplomskom i diplomskom studijskom programu Vojno pomorstvo, koja će se održati u subotu, 17. ožujka 2018. godine u Domu HV Poljud u Splitu, s početkom u 11 sati.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 16 Ožujak 2018, Priopćenje

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Drago Matanović sa suradnicima susreli su se u petak, 16. ožujka 2018. godine u Ministarstvu obrane s izaslanstvom Hrvatskog generalskog zbora predvođenim predsjednikom, generalom zbora u mirovini Pavlom Miljavcem.

Foto više

Foto: MORH/ M. Čosić
Petak, 16 Ožujak 2018, Vijesti

Pripadnici satnije RKM-a (razmjestivi komunikacijski modul) u sklopu priprema za odlazak u mirovnu misiju RS u Afganistanu posjetili su u četvrtak, 15. ožujka 2018. Zagrebačku džamiju, gdje ih je primio imam hfz. Fahrudin ef. Haseljić.

više

Foto: HRM
Petak, 16 Ožujak 2018, Najava

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se u subotu, 17. ožujka 2018., u vremenu od 10.00 do 14.00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba", Zrinsko-frankopanska 207a.

više

Foto: OS RH
Petak, 16 Ožujak 2018, Vijesti

U prostorijama zagrebačke džamije na Borovju  u utorak, 13. ožujka 2018. godine održana je svečanost na kojoj je zapovjednik 6. HRVCON-a NATO misije potpore miru "Resolute Support", brigadir Dražen Čovran, uručio Zahvalnicu Islamskoj zajednici u Hrvatskoj.

više

Foto: MORH/ J. Kopi
Petak, 16 Ožujak 2018, Priopćenje

Povodom smrti bivšeg načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, stožernog generala Petra Stipetića otvorena je knjiga žalosti u Ministarstvu obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV u Zagrebu.

Foto više

Foto: HKOV/ D. Miljković
Petak, 16 Ožujak 2018, Vijesti

Na izgradnji nasipa na području Jasenovca u mjestu Trebež i danas, 16. ožujka 2018. godine angažiran je protupoplavni vod Namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH sa 104 pripadnika OS RH i šest teretnih vozila, kao pomoć civilnom stanovništvu u obrani od poplava.

više

Foto: MORH/ M. Čobanović
Četvrtak, 15 Ožujak 2018, Vijesti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" danas je, 15. ožujka 2018., održano predavanje pod nazivom "Materijali u vojnoj industriji" u organizaciji Kadetskog zbora HVU-a i Udruge studenata inženjerstva materijala (SOME) s Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Foto više

Foto: HKOV/ D. Miljković
Četvrtak, 15 Ožujak 2018, Priopćenje

Zapovjednik Hrvatske kopnene vojske brigadni general Siniša Jurković nazočio je danas, 15. ožujka 2018. godine sjednici Kriznog stožera u Jasenovcu u Sisačko-moslavačkoj županiji kojoj su prisustvovali i predstavnici lokalne uprave i samouprave, Hrvatskih voda, Hrvatske gorske službe za spašavanje, Državne uprave za zaštitu i spašavanje i policije.

Foto više

Stranica 1 od 613

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .