MY_LOGO

MORH web > Naslovnica : Vijesti : Najave

Mapa weba

Ministar Krstičević na sastanku ministara obrane NATO-a
Srijeda, 28 Lipanj 2017, Najava

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević, sudjelovat će na redovnom sastanku ministara obrane zemalja članica Sjevernoatlantskog ugovora (NATO) koji se 29. lipnja 2017. održava u sjedištu NATO saveza u Briselu u Kraljevini Belgiji.

više

Foto: MORH
Petak, 23 Lipanj 2017, Najava

Svečana promocija polaznika vojnih škola Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) „Dr. Franjo Tuđman“ i to Visoke dočasničke izobrazbe, Temeljne časničke izobrazbe i pilota, Zapovjedno-stožerne škole "Blago Zadro" te Ratne škole "Ban Josip Jelačić" za potrebe OS RH, održat će se u Memorijalnom centru Domovinskog rata u Vukovaru, u subotu, 24. lipnja 2017., s početkom u 10 sati.

više

Konferencija za medije povodom promocije vojnih škola HVU-a
Utorak, 20 Lipanj 2017, Najava

Konferencija za medije povodom održavanja svečane promocije polaznika vojnih škola Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Dr. Franjo Tuđman" za potrebe Oružanih snaga RH, održat će se u srijedu, 21. lipnja 2017., u Gradskoj vijećnici u Vukovaru, s početkom u 12 sati.

više

Ministar obrane u obilasku požarišta na Makarskom području
Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017, Najava

Povodom velikog požara na Makarskom području, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sastat će se danas, u ponedjeljak, 19. lipnja 2017., u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD) Makarska s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem, s početkom u 12,30 sati, nakon čega je planiran obilazak požarišta.

više

Natjecanje u športskoj radnoj kinologiji u vojarni u Dugom Selu
Petak, 16 Lipanj 2017, Najava

Kup utakmica "Satnik Krešimir Ivošević", održat će se u nedjelju 18. lipnja 2017. u vojarni "Pukovnik Milivoj Halar" u Dugom Selu na poligonu Satnije za obuku vodiča i službenih pasa.

više

Prisega ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju
Petak, 16 Lipanj 2017, Najava

U Središtu za temeljnu obuku u Požegi u vojarni „123. brigade HV“ u subotu, 17. lipnja 2017. godine, s početkom u 10 sati održat će se prisega 19. naraštaja ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju.

više

Izložba likovnog studija Centra Knap u galeriji MORH-a
Ponedjeljak, 5 Lipanj 2017, Najava

U galeriji MORH-a "Zvonimir" u Zagrebu, Bauerova 33,  u utorak, 6. lipnja 2017., s početkom u 20 sati, otvorit će se završna izložba likovnog studija Centra Knap.

više

Načelnik GS OS RH na taktičkom tehničkom zboru PP snaga u Divuljama
Četvrtak, 1 Lipanj 2017, Najava

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske general zbora Mirko Šundov će u petak, 2. lipnja 2017. godine u vojarni "Knez Trpimir" u Divuljama prisustvovati vježbi zračnih protupožarnih snaga i razgledati taktičko-tehnički zbor "DIVULJE 2017.", koji se organizira povodom početka ovogodišnje protupožarne sezone.

više

Akrobatska grupa "Red Arrows" u posjetu "Krilima Oluje"
Četvrtak, 1 Lipanj 2017, Najava

Akrobatska grupa RAF (Royal Air Force) "Red Arrows" iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske posjetit će u petak, 2. lipnja 2017. godine akrobatsku grupu "Krila Oluje" u 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

više

Okrugli stol o obrambenom planiranju na HVU
Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017, Najava

Okrugli stol na temu "Obrambeno planiranje u RH u kontekstu članstva u NATO i EU" održati će se u utorak, 30. svibnja 2017. na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u Časničkom domu, s početkom u 9:00 sati.

više

Stranica 1 od 97

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .