MY_LOGO

Prezentacija helikoptera OH-58D Kiowa Warrior u Zemuniku

Foto: Arhiva MORH
Foto: Arhiva MORH

U 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni Zemunik, u četvrtak 8. prosinca 2016. s početkom u 10,30 sati održat će se prezentacija opremljenosti Eskadrile helikopterima OH-58D Kiowa Warrior.

Šesnaest helikoptera OH-58D Kiowa Warrior  iz projekta opremanja Oružanih snaga RH izvidničko-borbenim helikopterima kroz  potporu Vlade i Oružanih snaga SAD-a dopremljeni su u srpnju i prosincu ove godine u 93. zrakoplovnu bazu zajedno sa simulatorima, pričuvnim dijelovima i opremom.

Uvođenjem ovog tipa helikoptera u operativnu uporabu, OS RH razvijaju nove sposobnosti potrebne za provedbu misija i zadaća te proširuju mogućnosti u pružanju potpore civilnim institucijama.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu Zemunik u četvrtak 8. prosinca 2016. najkasnije do 10,00 sati i da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede, 7 prosinca 2016. do 16,00 sati.

U prijavi treba navesti ime i prezime, naziv medija, broj mobitela i broj osobne iskaznice.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a pukovnik Marinko Karačić, mob 091 400 42 77.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .