MY_LOGO

Dan otvorenih vrata u vojarni "Pukovnik Marko Živković"

Dan otvorenih vrata u vojarni "Pukovnika Marka Živkovića", Pleso,  Velika Gorica, održat će se u subotu, 10. prosinca 2016., povodom 25. obljetnice osnivanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Posjetitelji će u vremenu od 10,00 do 14,00 sati moći razgledati zrakoplovni taktičko-tehnički zbor na kojem će biti izloženi avioni i helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Također, zainteresirani posjetitelji će se moći informirati o mogućnostima ostvarivanja karijere u Oružanim snagama RH, a bit će izložena kabina aviona MiG-21 s originalnim sjedištem i kompjutorski simulator letenja.

Ovom prigodom održat će se i letački program, tijekom kojeg će posjetitelji moći vidjeti letačke sposobnosti aviona MiG-21, Zlin-242L, PC-9M, helikoptera Bell-206 Jet Ranger i Mi-171Sh, te nastup akro grupe "Krila Oluje".

Parking za posjetitelje osiguran je na glavnom ulazu u vojarnu "Pukovnik Marko Živković", Klarići 50c, a za posjetitelje koji dolaze iz smjera Domovinskog mosta na ulazu 2 , Kobilić, odnosno jugoistočnom dijelu vojarne.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .