MY_LOGO

Svečano obilježavanje 25. obljetnice HVU-a

Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman", u ponedjeljak i utorak, 19. i 20. prosinca 2016., obilježiti će 25. obljetnicu utemeljenja.  

Tako će se u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. u maloj dvorani Časničkog doma s početkom u 15,00 sati održati uručenje činova, nagrada i pohvala od strane zapovjednika HVU-a general-pukovnika Slavka Barića, a središnja svečanost obilježavanja 25. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vojnog učilišta održat će se u velikoj dvorani Časničkog doma u utorak, 20. prosinca 2016., s početkom u 10,30 sati.

Na središnjoj svečanosti očekuje se nazočnost predsjednice Republike Hrvatske i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga RH Kolinde Grabar-Kitarović, potpredsjednika Vlade  i ministra obrane RH Damira Krstičevića, načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Mirka Šundova te drugih visokih uzvanika i gostiju.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti program 19. prosinca 2016.  da dođu na HVU "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256b, u ponedjeljak, 19. prosinca 2016., najkasnije do 14,45 sati.

Predstavnike medija koji žele popratiti središnju svečanost obilježavanja 25. obljetnice HVU-a, pozivamo da dođu HVU "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256b, u utorak, 20. prosinca 2016., najkasnije do 9,45 sati.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.
Molimo zainteresirane predstavnike  medija da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .