MY_LOGO

Svečano obilježavanje 25. obljetnice Orkestra OS RH

Svečana akademija povodom obilježavanja 25. obljetnice osnivanja Orkestra Oružanih snaga RH održat će se u srijedu,  8. veljače 2017. godine u velikoj dvorani Časničkog doma na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu, s početkom u 11:00 sati.

Također, tim povodom, u srijedu, 8. veljače 2017. godine, u 20:00 sat Jazz orkestar Oružanih snaga RH održat će koncert u Domu HV "Zvonimir" u Zagrebu, pod nazivom "Samo jednom se ljubi". Na koncertu će nastupiti i Simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga RH, Orkestar Hrvatske ratne mornarice, Klapa "Sv. Juraj", Ricardo Luque, Matija Cvek, Lea Šarić, Nina Kraljić i Ivica Sikirić Ico, a očekuje se dolazak i visokih uzvanika i gostiju.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti svečanu akademiju da dođu na Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" Ilica 256b, u srijedu, 8. veljače 2017., najkasnije do 10:45 sati. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za predstavnike medija osiguran je u vojarni.

Predstavnike medija koji žele pratiti koncert Jazz orkestra Oružanih snaga RH pozivamo da dođu u Dom HV "Zvonimir", Stančićeva 4, Zagreb, u srijedu, 8. veljače 2017., najkasnije do 19:40 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . najkasnije do srijede, 8. veljače 2017. godine do 9,00 sati, uz obaveznu naznaku za koji događaj je najava. U prijavi treba navesti ime i prezime, naziv medija, broj mobitela i broj osobne iskaznice.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .