MY_LOGO

Obilazak zimskog kampa Kadetske bojne OS RH

Predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović u pratnji načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Mirka Šundova, posjetit će u srijedu, 8. veljače 2017., u 11,00 sati, zimski kamp Kadetske bojne OS RH u vojarni "Josip Jović" na Udbini.

Tom prilikom prikazat će se dnevne aktivnosti sudionika zimskih kampova, organizacija života i rada kadeta u improviziranim skloništima u zimskim uvjetima, prikaz borbenog izviđanja, prikaz patrol baze i ostalih aktivnosti u kampu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Josip Jović" na Udbini, u srijedu, 8. veljače 2017., najkasnije do 10,30 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . najkasnije do utorka, 7. veljače 2017. godine do 19,00 sati. U prijavi treba navesti ime i prezime, naziv medija, broj mobitela i broj osobne iskaznice.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .