MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

oto: Arhiva HVU
oto: Arhiva HVU

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", u subotu, 11. veljače 2017., u vremenu od 11:00 do 14:30 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, a također će im biti omogućen obilazak Kampusa i taktičko-tehničkog zbora.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u subotu, 11. veljače 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .