MY_LOGO

Sjednica Povjerenstva za izradu Strategije nacionalne sigurnosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", u utorak, 7. ožujka 2017. godine održat će se 3. sjednica Povjerenstva za izradu nacrta Prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti s početkom u 13 sati.

Fotografiranje i snimanje predviđeno je za početak sjednice, a izjave za medije planirane su nakon završetka sjednice oko 14,15 sati.
 
Pozivamo zainteresirane fotografe i snimatelje koji žele popratiti početak sjednice da dođu u utorak, 7. ožujka 2017. godine na Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 12,45 sati, te da svoj dolazak najave na  e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ,  najkasnije do utorka 7. ožujka 2017. godine do 10,00 sati.
 
Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za izjave po završetku sjednice da dođu u u utorak, 7. ožujka 2017. godine na Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 14,00 sati, te da svoj dolazak najave na  e-mail: infor@ morh.hr , najkasnije do utorka 7. ožujka 2017. godine do 10,00 sati.
 
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .