MY_LOGO

Promocija znanstvenog časopisa Strategos

Na Hrvatskome vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", 15. ožujka 2017. godine s početkom u 11,00 sati održat će se promocija prvog hrvatskog vojnog znanstvenog časopisa „Strategos“.

Izdavač znanstvenog časopis „Strategos“ je Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“, a uredništvo čine djelatnici Centra za obrambene i strateške studije „Janko Bobetko“. U Strategosu se objavljuju izvorni znanstveni radovi, pregledani radovi, stručni radovi i prethodna priopćenje koja tematski pokrivaju širok raspon interdisciplinarnih znanstvenih istraživanja vezanih uz vojnu, obrambenu i sigurnosnu problematiku. Časopis ima međunarodni savjetovani odbor, a radovi se objavljuju na engleskom i hrvatskom jeziku. 

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u srijedu, 15. ožujka 2017.  na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10,45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.
Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .