MY_LOGO

Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Foto: HVU/ M. Sever
Foto: HVU/ M. Sever

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", u subotu, 18. ožujka 2017., u vremenu od 10:00 do 13:30 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, a također će im biti omogućen obilazak Kampusa i taktičko-tehničkog zbora.
U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaja da dođu u subotu, 18. ožujka 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .