MY_LOGO

Prezentacija letačke obuke na helikopterima Kiowa Warrior

Foto: Arhiva MORH/ HRZ i PZO
Foto: Arhiva MORH/ HRZ i PZO

Medijska prezentacija početka letačke obuke na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior održat će se u četvrtak, 11. svibnja 2017. u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku, s početkom u 9 sati.

Prezentaciji će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov.

Polaznici obuke su hrvatski piloti, a cijeli obučni proces vode američki instruktori letenja. Obuka se provodi na 16 helikoptera OH-58D Kiowa Warrior kojima je opremljena Eskadrila helikoptera iz projekta opremanja Oružanih snaga RH izvidničko-borbenim helikopterima kroz potporu Vlade i Oružanih snaga SAD-a.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku u četvrtak, 11. svibnja 2017., najkasnije do 8,30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede, 10. svibnja 2017. godine do 16,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf, spotter) broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .