MY_LOGO

25. godišnjica Satnije za obuku vodiča i službenih pasa

Svečano obilježavanje 25. obljetnice ustrojavanja Satnije za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević" Pukovnije Vojne policije održat će se u četvrtak, 11. svibnja 2017. u vojarni "Pukovnik Milivoj Halar" u Dugom Selu s početkom u 11 sati.

Za posjetitelje je organiziran obilazak objekata za smještaj službenih pasa, taktičko-tehnički zbor specijalističke opreme koja se koristi za obuku službenih pasa svih namjena i metodsko-pokazna vježba sposobnosti vodiča i službenih pasa Pukovnije Vojne policije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u četvrtak 11. svibnja 2017. najkasnije do 10,30  sati u vojarnu "Pukovnik Milivoj Halar" u Dugom Selu, Domobranska bb, te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka 11. svibnja 2017. do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime, prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske iskaznice i broj mobitela.

Parking za novinare je osiguran u vojarni "Pukovnik Milivoj Halar" u Dugom Selu.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .