MY_LOGO

Akrobatska grupa "Red Arrows" u posjetu "Krilima Oluje"

Akrobatska grupa RAF (Royal Air Force) "Red Arrows" iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske posjetit će u petak, 2. lipnja 2017. godine akrobatsku grupu "Krila Oluje" u 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

Slijetanje akrobatske grupe “Red Arrows” u bazu Zemunik očekuje se oko 10,20 sati, a dočekat će ih piloti akrobatske grupe “Krila Oluje” i veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj, Andrew Stuart Dalgleish.
Nakon dočeka predviđene su izjave za medije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti navedeni događaj da dođu u vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku, u petak, 2. lipnja 2017. godine, najkasnije do 9,45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ., najkasnije do četvrtka, 01. lipnja 2017. godine do 15,00 sati.


Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf, spotter) broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .