MY_LOGO

Ministar Krstičević na sastanku ministara obrane NATO-a

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević, sudjelovat će na redovnom sastanku ministara obrane zemalja članica Sjevernoatlantskog ugovora (NATO) koji se 29. lipnja 2017. održava u sjedištu NATO saveza u Briselu u Kraljevini Belgiji.

Prvi je to sastanak ministara obrane NATO-a nakon sastanka čelnika država i vlada članica Saveza koji se održao krajem svibnja 2017. te će biti posvećen temama vezanim uz raspodjelu tereta između saveznica - izdvajanjima za obranu i modernizaciju oružanih snaga, jačanju obrambenih sposobnosti članica, te doprinosu saveznika u misijama i operacijama i ostalim aktivnostima Saveza.

Također, ministri će raspravljati i o NATO-EU suradnji, doprinosu NATO-a u borbi protiv terorizma, te o misiji "Resolute Support" u Afganistanu sa partnerskim državama koje sudjeluju u toj misiji.

Copyright © 2008-2017 Ministarstvo obrane Republike Hrvatske. Sva prava pridržana. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.
Web uredništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .